Pages

Saturday, October 10, 2009

Agel Enterprises : Mengapa Anda Patut Bersama Kami...!


SYARIKAT AGEL ENTERPRISES


Di dalam beratus-ratus syarikat network marketing, mengapa anda patut memilih Agel Enterprises. Sebelum anda memilih mana2 syarikat network marketing, pastikan anda mengkaji terlebih dahulu samada syarikat tersebut mempunyai 5 ciri2 terpenting iaitu :

1. Syarikat yang kukuh dan bebas hutang
2. Produk yang "consumable" (digunakan berulang2 kali) dan tanpa saingan
3. Kepimpinan dan sistem yang berkesan
4. Plan kompensasi yang adil dan lumayan
5. Masa menyertai syarikat itu adalah paling sesuai iaitu syarikat tersebut mempunyai ciri² 1-4 di atas dan ianya merupakan syarikat yang baru di peringkat "foundation"


Kelima-lima ciri di atas terdapat pada Syarikat Agel Enterprises !!!
Agel Enterprise adalah syarikat yang menerajui perniagaan yang berasaskan penggunaan sendiri produk walaupun pada hakikatnya boleh juga dipasarkan. Ianya berpusat di Utah, Amerika Syarikat.
Produk Agel di lancarkan pada bulan Oktober 2005, dan pada tarikh perlancaran ianya telah mencipta sejarah kerana ia telah dilancarkan di 12 buah negara secara serentak. Tidak ada mana2 syarikat yang pernah melakukan perkara sama sebelum ini. Perniagaan ini telah berkembang dengan kadar yang sangat cepat sehingga dalam tempoh kurang dari 3 tahun ianya telah beroperasi di lebih 50 buah negara di seluruh dunia. Paling istimewa, produk Agel telah memecah rekod mana-mana syarikat MLM yang lain dengan hasil jualan sebanyak 5 juta dolar amerika hanya pada bulan pertama perlancaran.
Perniagaan ini juga dilengkapi dengan kemudahan on line dan e-peniagaan di mana anda boleh berurusan dengan sesiapa sahaja di dunia dan pada bila-bila masa. Tidak ada sempadan masa dan tempat. Anda boleh mendapatkan pelanggan anda serta rakan sekerja anda di mana2 seluruh dunia dan ketika anda tidur nyenyak, rakan anda di negara lain yang jauh dari anda sedang menambahkan wang ke dalam akaun anda.
Selepas tidak sampai 3 tahun beroperasi, syarikat Agel Enterprises ini sudah dapat menampung segala modal yang dikeluarkan dan hari ini, syarikat ini tidak lagi mempunyai hutang malah sudah mula menerokai usaha memberi bantuan sukarela melalui apa yang dikenali sebagai AgelCares Foundation. Setiap helai bahagian atas paket produk Agel yang dipulangkan akan menyumbang sebanyak 3.5 sen kepada tabung Agelcare's Foundation. Wang ini akan disalurkan kepada golongan2 yang kurang bernasib baik di India, Nigeria, Filipina dan lain-lain. Sumbangan ini akan sampai kepada setiap golongan tidak kira latarbelakang, bangsa dan agama.

Salah satu lagi berita paling baik untuk anda adalah, Syarikat Agel Enterprises adalah syarikat yang baru beroperasi yakni masih berada di peringkat “Foundation”, walaupun baru tetapi ianya sudah menonjolkan ciri-ciri yang akan menjadikannya sebuah syarikat Billion Dollar. Apabila anda sudah berada dengan syarikat seumpama ini, maka peluang anda untuk menjana pendapatan sehingga 70% kekayaan syarikat adalah cerah dan anda tidak perlu berdepan dengan saingan yang sengit seperti ahli-ahli di syarikat2 lain yang sudah memasuki tahap kematangan ataupun “Maturity”.
Anda yang menjadi ahli Syarikat Agel Enterprises hari ini adalah di antara yang terawal dan tahniah kerana peluang ini hanya boleh dikecapi oleh manusia sekali di dalam tempoh 10 tahun.

ANUGERAH-ANUGERAH YANG DIPEROLEHI OLEH SYARIKAT AGEL ENTERPRISES PADA TAHUN 2007-2008

Walaupun baru beroperasi pada penghujung tahun 2005, Syarikat Agel Enterprises telah menerima banyak anugerah kecemerlangan. Berikut adalah beberapa anugerah yang diterima pada tahun 2007 dan 2008.

ANUGERAH TAHUN 2007


Anugerah 2007 Top American Business Award


Best Executive” Awarded to Glen Jensen American Business Awards


Best New Product”Awarded for FLX American Business Awards


Best Web Overall Design” American Business Awards


Best Web Software Programming/Design” American Business Awards


Emerging Elite” MountainWest Capital Network


Second of “Top 25 Under Five” Utah Valley Entrepreneurial ForumANUGERAH TAHUN 2008


Anugerah Emerging Elite Companies 2008 oleh Mountain West Capital Network


Anugerah 8 Emerging Company 2008 oleh Utah Business Magazine


Anugerah Top Performer di dalam The Utah Valley Entrepreneurial Forum (UVEF)


Anugerah Best of State Award 2008


"Best Executive” Awarded to Glen Jensen American Business Awards


“Best New Product”Awarded for Ageless American Business Awards


“Best Press Room” Awarded to Agelive American Business Awards


“Best of State: Nutrition/Health Product” Utah Best of State Awards


“Emerging Elite” Mountain West Capital Network


“Emerging Eight” Utah Business Magazine


"Entrepreneur of the Year” Glen Jensen Provo/Orem Chamber of Comm


“Most Innovative Company” American Business Awards


“Most Innovative Health Care Product” Finalist Digital IQ Awards


“Top Ten Startups to Watch” Utah Valley Magazine


First of “Top 25 Under Five” Utah Valley Entrepreneurial Forum
BEST OF STATE AWARD


THE AMERICAN BUSINESS AWARDS

EMERGING COMPANIES AWARD
MOUNTAIN WEST CAPITAL
Utah Valley Entrepreneurial Forum (UVEF) AWARD
TOP 25 UNDER 5 UVEF AWARD
berminat??? buzz me at

mylifeagel at yahoo dot comBlog Widget by LinkWithin